HALKIDIKI-PEFKOHORI
 
 
 

Vodimo Vas na Halkidiki, poluostrvo koje se nalazi jugoistočno od Soluna, drugog po veličini grada u Grčkoj. Halkidiki je prepoznatljivog oblika sa svoja tri poluostrva (Kasandra, Sitonija i Atos/Sveta Gora) koja podsećaju na tri prsta koja prodiru u Egejsko more. Kao najatraktivnije od svih, izabrali smo mesto Pefkohori, jedno od najlepših letovališta na Halkidikiju.
Pefkohori se nalazi na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra, sa pogledom na zaliv Toroneos, na 100 kilometara udaljenosti od Soluna.

Pefkohori, selo borova, okružen borovom šumom po kojoj je i dobio naziv, simbol je prirodne lepote ovog regiona. Dugačka, peščana plaža sa postepenim ulazom u čisto plavo Egejsko more, šetalište duž obale, stari trg, prelepa crkva, uzane uličice, šarolike bašte, pregršt prodavnica, šarmantne taverne i barovi, zadovoljiće i najveće probirljivce letnjih čarolija.

U Pefkohoriju se nalazi i ambulanta, apoteke, super marketi, pošta, butici, pekare, poslastičarnice i svi drugi sadržaji koji Vaš odmor čine komfornim.   

Ukoliko Vam dosadi svakodnevno odmaranje na plaži, preporučujemo da u jednoj od lokalnih rent-a-car agencija iznajmite skuter ili automobil, i krenete u otkrivanje netaknutih prirodnih uvala, Glarokavos, Xenia Beach ili Golden Beach… Takođe, ako ste avanturistički tip na plaži možete probati jedan ili sve vodene sportove!


PEFKOHORI PLAŽA
 
 
Pefkohori Plaza u  Pefkohoriju
Pefkohori Plaza u  Pefkohoriju
 
 
 
 
 
       Opširnije>>
PHILOXENIA SPA HOTEL
Opširnije>>
  PHILOXENIA SPA CENTAR
 
   
 
PEFKOHORI - IZLETI
Opširnije>>  
 
   


Pratite nas

 
SMS NEWSLETTER
Ukoliko želite da vas SMS porukama obaveštavamo o našim aktuelnostima i akcijama prijavite se na našu SMS listu popunom polja sa vašim podacima:

*obavezno popunitiChat

Preuzmite kompletan cenovnik za 2019. godinu
SMS VIZIT KARTA
Preuzmite našu SMS visit kartu, unesite svoj broj mobilnog i klikom na taster preuzmi dobićete poruku sa našim kontaktima.


Unesite broj u formatu 381641234567 
PHILOXENIATRAVEL.COM
WEBDESIGN: ΝΤΕΓΙΑΝ